Nord-Norges beste hoteller

Norges nordlige villmark er en sann glede å utforske, fra den langstrakte kysten med øyene og fjordene, til skoger, fargerike byer og ruvende fjell. Når det gjelder å velge et sted å bo, er du også bortskjemt med valgmuligheter. Har du lyst på en natt i en tradisjonell fiskerhytte eller å våkne omringet av naturen på en vakker leirplass? Luksushoteller og vertshus tilbyr massevis av komfort, mens fjellhytter gir den perfekte base for eventyr.

Hotel With

Om du sjekker inn på Clarion Collection Hotel With, er du plassert midt i Tromsøs maritime historie. Med nydelig utsikt over havnen, sjøen og den arktiske katedralen.

Clarion Collection Hotel With har en sentral beliggenhet rett ved kaien i Tromsø havn. Her kan du nyte magisk utsikt over havnen, sjøen, båtene, fjellene og den arktiske katedralen. Storgatan med sitt utvalg av butikker, restauranter og kafeer ligger rett rundt hjørnet. I tillegg er hovedattraksjonene som Tromsø Arktisk-Alpine Botaniske Hage, den arktiske katedralen, flyhistorien og det historiske Skansen-området i nærheten.

Hotel Grand Bodø

Når du bor på Clarion Collection Hotel Grand Bodø, vil du ha en ideell beliggenhet for å utforske byens historie og kultur, samt de vakre naturområdene i Nord-Norge. De tilbyr nydelige rom og en meget en sentral beliggenhet.

Hotellet i nærheten av handlegaten Glasshuset og den nærliggende havnen. Du vil også være rett rundt hjørnet for byens utmerkede restauranter og kafeer. I tillegg er Bodøs hovedattraksjoner som Luftfartsmuseet og Galleri Bodøgaard innen rekkevidde.

Hotellets avslapningsområde har en fantastisk rolig atmosfære, komfortable møbler og tilgang til badstue, dampbadstue og infrabadstue. Det er også et område for avslapning og sosialisering her, hvor du kan slappe av i moderne lenestoler og hvor det alltid vil være noe forfriskende å drikke. På Clarion Collection Hotel Bodø har du i tillegg tilgang til treningsstudio med tredemølle, treningsmaskiner og lenestoler for å slappe av etter treningsøkten din.

Scandic

Hvis du er på utkikk etter et stilig tilfluktssted når du reiser rundt i Nord-Norge, kan du se etter de ulike Scandic-hotellene som er spredt langs den langstrakte kysten nordover. Det er 40 hoteller spredt over hele landet, og du finner dem i noen av de mest pittoreske stedene, fra Tromsø og Svalbard til Karasjok, hovedstaden til det samiske folket. Her kan du forvente smakfull nordisk design, gode lokale retter i restaurantene og et bredt utvalg av utflukter og aktiviteter som tilbys, fra fullspekkede ekspedisjoner til ski, fotturer, kajakkpadling og hundesleder, til båtturer og fiske.

Tromsø, for eksempel, er en moderne by omgitt av vakre fjell, fjorder og øyer hvor du kan nyte det livlige nattelivet, et bredt spekter av restauranter, flotte shoppingmuligheter og museer. Bor du på Scandic Grand i Tromsø, kan du også bli med en hvalsafari, et fjord cruise, besøke den arktiske katedralen og gå til Polar Park for å se ulv, brunbjørner, lynx, arktiske rever, elger, reinsdyr og andre polare dyr.

Ønsker du å komme enda nærmere naturen, kan du bo på Scandic Honningsvåg og delta på ekskursjon til Nordkapp-platået midt på vinteren – en spektakulær reise som du aldri vil glemme i et av de vakreste og villeste stedene på jorden.